Σχετικα με εμας - DroneworX Action Aerial Filming
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Σχετικα με εμας

DRONEWORX

Ποιοι Ειμαστε

Στη DroneworX έχουμε την θέληση και την ικανότητα να ακούμε τις ανάγκες σας και να προσαρμοζόμαστε σε αυτές, δίνοντας παράλληλατις ιδέες μας προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό. Για εσάς που αναζητείτε κάτι νέο, θα είναι χαρά μας να σας παρουσιάσουμε τις ιδέες μας.
Χωρίζουμε την κάλυψη σε 2 κύρια μέρη: την αρχική ιδέα (meeting), τα δεδομένα (footage) και την απόδοση (final video). Η επεξεργασία γίνεται με άκρως επαγγελματικό Software προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό.Στη DroneworX έχουμε την θέληση και την ικανότητα να ακούμε τις ανάγκες σας και να προσαρμοζόμαστε σε αυτές, δίνοντας παράλληλατις ιδέες μας προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό. Για εσάς που αναζητείτε κάτι νέο, θα είναι χαρά μας να σας παρουσιάσουμε τις ιδέες μας.
Χωρίζουμε την κάλυψη σε 2 κύρια μέρη: την αρχική ιδέα (meeting), τα δεδομένα (footage) και την απόδοση (final video). Η επεξεργασία γίνεται με άκρως επαγγελματικό Software προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό.

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου χρειαζόμαστε απλά μια εικόνα/video από ψηλά προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε μια καμπάνια, εναν εσωτερικό χώρο, μια έκθεση κλπ. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε την κάθε σας ανάγκη. Εχοντας στον νου την εποχή της πληροφορίας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα video προκειμένου η εικόνα της που ονειρεύεστε να φτάσει με το σωστό τρόπο εκεί που πρέπει.

Πρωτοτυπία0%
Branding0%
ΤΕΧΝΙΚΗ - CINEMATIC0%
Επιτυχία0%

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Οι κυριότερες από τις υπηρεσίες μας είναι εδώ. Φυσικά είμαστε πάντα ανοιχτοί για την δική σας πρόταση

 • 01 ACTION FILMING

  Η μεγάλη μας εξειδίκευση είναι τα κινούμενα πλάνα με ιδιαίτερη σταθερότητα, αποτυπώνοντας αυτό που θέλουμε, δημιουργώντας ενα εξαιρετικό αποτέλεσμα αφου διατηρούμε πάντα το αντικείμενο στο κάρδο μας.

 • 02 REAL ESTATE

  Μπείτε στο σύγχρονο χορό και δώστε στους υποψήφιους ενοικιαστές / αγοραστές την πραγματική εικόνα του χώρου – οικοπέδου. Κάντε τον να μπεί στην κυριολεξία στον χώρο που θέλετε να του δείξετε, από το σπίτι του. Με αυτό τον τρόπο κερδίζετε ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

 • 03 EVENTS

  Από το πιο απλό έως το πιο σύνθετο event (action ή στατικό) μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας δίνοντας ενα δυναμικό αποτέλεσμα σε όποια μορφή επιθυμείτε.

 • 04 SURVEILLANCE

  Αναλαμβάνουμε την κάλυψη και επιτήρηση του χώρου που κατασκευάζεται κλπ, όπως εσείς την θέλετε, κρατώντας σας σε επαφή με το έργο. Video ή φωτογραφίες, κανένα πρόβλημα.

 • 05 BUSINESS PROFILE

  Εχοντας στον νου την εποχή της πληροφορίας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα video προκειμένου η εικόνα της επιχείρησης (πιθανό asset σε μια απομακρυσμένη συμφωνία – επικοινωνία) να φτάσει με το σωστό τρόπο εκεί που πρέπει.

 • 06 CUSTOM SOLUTIONS

  Είμαστε σε θέση και έχουμε τη διάθεση να ακούσουμε οποιαδήποτε ιδέα έχετε και να την μετατρέωουμε σε ένα video . Παραδείγματα αποτελούν τα video clip, τα promo videos, οι διαφημίσεις κλπ.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ